#1 în topul căutărilor

Rezultate care vorbesc de la sine

Să oprești marketing-ul pentru a economisii bani, e ca și cum ai opri ceasul pentru a economisi timp.
Marketing-ul este unul dintre cei mai importanți factori care contribuie la succesul afacerii tale, iar cu uneltele potrivite, nu numai că produsele sau serviciile tale pot fi vazute de o mulțime de oameni, dar pot ajunge chiar la persoanle care au cea mai mare probabilitate să devină clienții tăi.

punem calitatea pe primul loc

Servicii

01
01
Rută organică către Marketingul Online

Ne asigurăm că site-ul tău este 100% optimizat SEO. Acest lucru presupune îmbunătățirea vizibilității în rezultatele căutării Google, plasându-te în primele locuri.

02
02
Realizare Audit SEO Gratuit

Oferim audit gratuit, cu scopul de a analiza poziția site-ului tău în motoarele de căutare, și de a identifica zonele cu performanță redusă, pentru a le îmbunătății.

03
03
SEO "On Page"

Aceasta categorie include optimizarea etichetelor de titlu, a conținutului, a linkurilor interne și a adreselor URL, influentând pozitia magazinului în motoarele de cautare.

04
04
Cercetare cuvinte cheie relevante

Cercetarea cuvintelor cheie ne ajută să înțelegem intenția de căutare a utilizatorilor și să modelăm conținutul siteului, pentru un impact cât mai mare asupra acestora.

05
05
PPC Marketing (Plată pe Click)

PPC presupune plata unei taxe pentru fiecare accesare a anunțurilor tale. Practic, este o modalitate de a-ți cumpăra vizite pe site, cu rezultate rapide.

06
06
SEO "Off Page"

Aceasta categorie acoperă strategiile SEO care au loc în afara propriului site web, precum crearea link-urilor, mărcii, marketingului de conținut, social media și multe altele.

Află gratuit scorul tău SEO!